Co udělám?

Co udělám?

Anotace: Neberte to zas tak vážně :-)

Co udělám?

Zabiju Tě,přísahám,
Lezeš mi už na mozek,
Já vím,že se rouhám,
Udělám si z tebe řízek.

Nesnáším Tě,ty tvý keci,
Kéž by ses radši smažila v peci.

Rozstřílím Ti tvou kebuli,
Osmažím Tě na cibuli.

Rozstrouhám Tě na struhátku,
Odložím Tě na přihrádku.

Ty jsi taková slepice,
Za to Tě prošpikuje jehlice.

Myslela sis,že zvítězíš?
Jsi na omylu,teď už to víš.

Vyjímá se tvoje pusa,
Teď už to víš,že jsi husa.

Tvoje dršťka,co všechny svádí,
Zůstane kusem harampádí.

Ty chuděrko ubohá,
Martinka Tě ubodá.

Ty se nemáš chudáčku,
Všech lidí miláčku.

Ty kurvičko ubohá,
Zničená je tapeta.

Krev tu stříkala hodně moc,
Venku už se snáší noc.

Jdu ven,odnáším odpadky,
Klapou tichou nocí jen moje podpatky.

Toulaví psi se o vnitřnosti perou,
Potom z nich prudce serou.

Já se chechtám spokojená,
Do postele uléham unavená…
Autor Kismethka, 13.03.2008
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak z tohohle mi jde mráz po zádech...jen doufám, že nikdy nebudu na místě té dotyčné :-/

16.03.2008 17:46:00 | Narcysa Buttonová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí