Dealer

Dealer

Anotace: Jak to chodí v drogovém světě

Černej mafián jede ulicí,
jen lampy dělají mu společnost svítící.

Dech ani nemůže popadnout,
přece se nenechá dopadnout.

Červená barva, stop a fízl,
jenže on má botky diesel.

Dupne na plyn a je v prachu,
fízl za ním plný strachu.

Dochází mu dech,
to je ale pech.

Povýšení ho zas mine,
černej bawor, to je svině.

Ale nechce se tak rychle vzdát,
hodil by se větší plat.

Stáhne okýnko, vytáhne zbraň,
jenže před ním ejhle stráň.

Polda letí na pole,
to je debil, ty vole!

A tak dealer zachráněn,
veze matroš pro Prácheň.
Autor Kismethka, 13.03.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vystihuje danou situaci...škoda jen, že si to nejspíš nikdy nepřečte ten, koho se to týká...

16.03.2008 17:45:00 | Narcysa Buttonová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí