Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: ...

den září po noci
vše krásným zdá se
však bahna nánosy
na mozku jsou zase

sám svoje svědomí
upálíš na hranici
pak vlastní vědomí
utopíš ve sklenici

do práce zajdeš
oblékneš uniformu
pár zrádců najdeš
tím splníš svou normu

smyčky jim připravíš
těm co jsou jiní
smrtí je napravíš
pravdou jsou vinní
Autor milan nov, 14.03.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi styl i nápad..... dobrá práce

16.03.2008 22:03:00 | George Cedric Dale

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí