Pro naší milou chemikářku Ginku

Pro naší milou chemikářku Ginku

Anotace: Psaná pro naši skvělou paní profesorku :) je to prostě dětská básnička ;)

Taky jsem ráda, že jste jaká jste,
vy zvláštní Gino, sluníčko mé,
jste strašně skvělá, kamarádka spíš,
mám vás moc ráda - ale to víte již,
obdivuju vaší povahu,
jste čestná, spravedlivá, máte svou hlavu,
též máte Ginko i svoje chyby,
nejste nadčlověk a to se mi líbí,
nejste povýšená a netrápíte schválně,
když jsme k vám nefér, chováte se správně,
stejná jste na nás, jak na vás my jsme,
neumíte schovávat vztek, emoce své,
Ginečko lidská, Ginečko přímá,
vy jste než ostatní tak krásně jiná,
taky jste jako já tak trochu svá,
vy imaginární kamarádko má...

Mám vás ráda a jste ta nej profesorka na Jergymu! 

Autor genca, 14.03.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: pan nestálý, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pan nestálý:nj,to by chtěl asi každej:) a já jsem ráda,že někoho takového mám:-)

Gabtcha:njn,ale pro mě skvělá jste:-)

19.03.2008 21:18:00 | genca

Jsem tou chválou docela dost zaskočená, chyb mám daleko, daleko víc ;-)

19.03.2008 09:21:00 | Gabtcha

Je to moc pěkné. Něco to v sobě nese. Kéž bych měl taky takovou chemikářku

15.03.2008 13:32:00 | pan nestálý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí