Zázračný model

Zázračný model

Anotace: Další z řad uměleckých :-)

Podívej se mi do očí!
Zbývá pár vteřin.
Osm...sedm...šest..
Prosím rychle,
musím začít.

A tužka kreslí,
tělo,obličej,
prosím teď se otočíš.

Muž postavou připomíná sportovce,
téměř nahý, jen kalhoty,
je krásný.
Je mým modelem.

....Bude zadaný?
Mám se ho zeptat?
Proč mě tak přitahuje?.....

Ty modré oči na mě hledí,
a já taju,nemohu pokračovat.
Tužka padá k zemi.
Rychle. Musím kreslit.
Je celebrita, je tak žádaný.
A já potřebuju peníze na byt.

....Když nakreslím jeho,
bude možné ho pozvat na večeři?
Povede se mi ho pěkně zachytit?....

Pšt!
"Co jste říkala slečno?"

Nemohu přece mluvit,
vždyť je tak krásný!

"Promiňte asi můj obraz nedokončíte!
Nemohu se na Vás jen tak dívat.
Jste tak krásná.
Prosím, mohu Vás políbit?"

Dokreslím obočí a obejmu ho.
Je to božský pohled plný něžností.
Autor come-past, 15.03.2008
Přečteno 239x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, Belmon, Inge, Psavec, jedam, Ishtar, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko, dokážu si představit, jak kreslíš, a na co asik u teho myslíš ... mno, malučko jsem zafantazírovala a tak mne napadlo, že když jste se objali, jestli náhodou to obětí se neprojevilo aj na kresbě ....??? Víš, jako že tužka se třebas sama zvedla, bo někdo se objevil a dokreslil.

18.03.2008 18:05:00 | NikitaNikaT.

užasné..strašně napínavé, když to čtu a pak tak krasny konec...

16.03.2008 12:04:00 | KLARISA

Tvé představy jsou nádherné, taky jsem zamilovaná do jedněch modrých očí. :-))

16.03.2008 06:15:00 | Inge

Hezoučké,maluješ nebo jen sníš?

15.03.2008 20:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí