V duši prázdno

V duši prázdno

Anotace: Takový pokus...kritika vítána:)

Chlapec zamčený,
tma tmoucí.
Den je nekonečný,
jako peklo horoucí.

Nešťastník, co provedl?
Vždyť všechny miloval.
Ten, co ho sem zavedl,
ničeho nelitoval.

Od slz mokré tváře má,
a naděje žádné.
Copak ho nikdo nehledá?
Všechny prosby jsou marné.

A tak chlapec umírá
v té tmě neproniknutelné.
Prázdnota ho svírá,
ta je napřekonatelná.
Autor Lunation, 16.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Megalo'R, Charibeja, kakktus, Psavec, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí