HNUSNÝ ZÁVĚR

HNUSNÝ ZÁVĚR

Anotace: ...někdy to bývá naopak.

Veď mne za ruku
chomoute mého nitra
ukaž mi cestu
abych i zítra
věděla kudy
se cesta nedělá
na světě
dělej mi anděla.

Uprav mi pěšinku
pohlaď mi duši
ať vím co se má
a co se nesluší
obal mne citem
tím vzácným peřím
aby jsem cítila
jak zjihle ti věřím.

Udělej sen
z všedního dne
namaluj světlo
když šero vadne
přidrž mi otěže
zas běžím pryč
zkroť ve mně ďábla
co půjčil mi chtíč.

Přikryj mě oponou
po nešťastném dějství
našeptej z_patra
závěr farizejství
neztrácej lásku
ke všemu bytí
když často bývá
vše kolem k zblití.

Neztrácej naději
v duši jemné ženy
dávám ti všechno
i děti s tvými geny
hovořím o lásce
volnost ti ničím
když já si vylétnu
to jen tak cvičím.
Autor WAYWARD, 16.03.2008
Přečteno 319x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Belmon, brooklyn, Vlk v rouše, Aťan, Thesssinka, Bíša, s.e.n, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

04.06.2010 09:23:00 | PIPSQUEAK

pěkné místo

16.03.2008 22:27:00 | brooklyn

Přikryj mě oponou
po nešťastném dějství
našeptej z_patra
závěr farizejství ;)

16.03.2008 22:26:00 | brooklyn

Je třeba být tolerantní a doplňovat se.
Ale trochu nezvykle si diktuje.Co na to ten druhý?
Je zaslepen či okouzlen láskou?

16.03.2008 13:54:00 | s.e.n

Moudré rady, city i prosby ženy...

16.03.2008 13:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí