Skácený les

Skácený les

Anotace: Drogy-ať se vám tímto způsobem neskácí les-život.

Třesu se zalezlý ve skunčí noře
byl můj nos nahoře-těď v hlíně oře
srdce mi dobíjí-tělo víc nesnese
jsem houbou otráven ve Skáceném lese

Krajina je posetá pařezy stromů
hřbitov připomíná-jak náhrobky hrobů
načas se ocitám ve světlém tunelu
zvláštní jsou zvířata,které v něm zahlédnu...

Zde vylíhlá kukačka na rodiče křičí
vše co ji donesou bez vděku ničí...

Loupivý lišák-zakouslý v kosti
napořád sevřený v železné pasti...

Schvácený jelen co shodil své paroží
těď prosí o nové,ale vlci už běží...

Nahřívám lžíci-hrozná zima mi je
do zbylé žíly jemně kouše mě zmije
usínám zimním spánkem medvěda
LOVEC stojí nade mnou a sekeru zvedá...
Autor Martin Šimeček, 16.03.2008
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Alžběta., sioned
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

skvele napsane...

22.03.2008 12:58:00 | estrellita

...asi je to docela výstižný..

17.03.2008 07:49:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí