Nečekaný host

Nečekaný host

Anotace: Který příjde, tak náhle, že se ani neuvědomíte, jak dlouho jste na něj doopravdy čekali.

Zaklepe na dveře jarního večera
A ja neuvěřím, zdráhám se otevřít
Rozsype příběhy barevné
Pro mě...pak
Napovím měsicí schovat je pod oblak
Přinese šeříky
Skrz dveře ucítím
Jak se mi usmívá ta vůně bláhová
Stejně vím
Že tušiš jak jsem ti věřila
Tak nestůj.. Pojď! Jseš zpět..?!
Už jsem otevřela
Autor Alisa 16, 16.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: elfkan, Petbab, Cryoman, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak teda ta je ... pohladila...paráda..

18.03.2008 11:18:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí