Masky tváře

Masky tváře

Anotace: Popis kamarádky

Když na tvou tvář pohlédnu
a tvou rozličnou masku prohlédnu
vidím tam duši dobrou
a ke všem kolem hodnou

však záhadná a mystická jsi dost
a tyčíš se v krajině jako most
přes hlubokou vodu a pozor dáváš
dobré duše přes sebe projít necháš

vítr, bouře záplavy
tebe snad nic nezlomí
držíš pevně, neoblomně
nelehký úkol je to pro mě

odhalit tvou pravou tvář
a možná objevím i tu svatozář
kterou ti dali nebeští andělé na hlavu
být dobrá a neporušit žádnou zásadu
Autor MRF, 17.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Nút, Varda, Belmon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nezničitelný kamenný most, to je přátelství.

Můžeš mu probourat pár kamenů, můžeš do něj udělat díru, ale pravé přátelství ustojí vše.

17.06.2009 22:11:00 | Selidah

Chtěla bych být mostem z Tvojí básně,
aby všem srdcím kolem bylo se mnou krásně...

23.03.2008 08:37:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí