PECH

PECH

Anotace: ...

Ještěnežse Narodila Byltučernobyl
PECH
Kdyžsespotom Narodila Bylazimabrr
PECH
Pakjakrostla Vyváděla Zasetobyl
PECH
Potompřišlo Dospívání Aužtubyl
PECH
Našlakluka Zábavného Uteklji
PECH
Pakbyldalší Kolikátý Neutekl
PECH
Jaksevdala Ovdověla Noneníto
PECH
Bylasama Opuštěná Drželseji
PECH
Chtělaholku Porodila Byltosynek
PECH
Pakvyhrála Milióny Jenomjeden
PECH
Všechnodala Milostpánu Nevděčnýje
PECH
Paktostrčil Vautomaty Všechnoprohrál
PECH
Kdyžzaspřišel Postesklsi Mamijámám
PECH
Bylastará Unavená Ještěchtěladát
PECH
Potomvstala Odpostele Spadlanazem
PECH
Apakužse Neprobrala Přišelproní
PECH
Autor WAYWARD, 17.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Aťan, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST je za nápad a originalitu ... Pro mne je to zajímavé dílko.

18.03.2008 18:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí