Malá slečna

Malá slečna

Anotace: ..............

Světlo dopadá,
na malou dívku,
v rudých šatech…..

ta…..

tancem žije,
tancem dýchá,
tancem promlouvá,
tancem svádí,

ve svitu měsíce,
zažívá těžké boje,
s vílami noci,
o nadvládu životní moci,

jak dlouho trvat boj bude,
to nikdo z nás netuší,
stále se válčí,

však v ní vládne keltský tygr….

vládne....
dýchá….
žije...
věří….

jak dravá šelma,
je v dnešní noc,
malá dívka,
v rudých šatech…

ta se nevzdává...
Autor Vlk v rouše, 17.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 16
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Isabela - Easynka, NikitaNikaT., Robert Thomas, Psavec, Bíša, labuť, Elesari Zareth Dënean, Princezna.Smutněnka, Belmon, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básenka, upřímná, zároveň citlivá a přesto tak silná a nadějná ...

18.03.2008 17:49:00 | NikitaNikaT.

Ta je moc pěkná. Z tvých básní mě asi zatím nejvíc zaujala.

18.03.2008 06:13:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí