otazky?!

otazky?!

Anotace: +++

V uších tesknivá hudba mi zní.
Proč smutno mi je, kdo odpoví?!
Kdo můj pláč pochopí?!

Srdce se zceluje
však krvácí
Nikdy již zdravé nebude
naděje se prý občas vrací.

Chci znovu létat
však křídla postrádám
opět se musím ptát
zda je hledat mám?!
Autor Certain Expiry, 19.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hledej křídla a až je najdeš,už je nikdy nesundávej.

19.03.2008 19:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí