Pohoda, klid, duše a cit....

Pohoda, klid, duše a cit....

Anotace: ... zase mé pocity...

Pohoda, klid
duše a cit..
Temno a svit..
Radost a vzlyk..

Plamínky v očích..
Můžeš se dočíst..
Když dno mé duše..
Odhalíš tiše..

Na dně jsou myšlenky..
Jsou jako pepřenky..
Pálí a bolí..
Slzy se skolí..

Úsměv je zhojí..
Stranou jsou dvojí..
Za svým si stojí..
Potichu plují..

Na křídla usednout..
Krajinou prolétnout..
Bez ran zas dosednout..
A zůstat svou..

Dnem i tmou..
Každou vteřinou..

Toť touhou mou..
Autor labuť, 20.03.2008
Přečteno 386x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kavec, 0-0, Lota, milan nov, NikitaNikaT., WAYWARD, Taog, bělásek, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...ono to má dobrý začátek i prostředek i konec ,
je to moc dobrá básenka a netřeba jí chválit se chválí sama Jirka

24.03.2008 20:44:00 | kavec

Ten konec je moc dobrej.

20.03.2008 20:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí