Maluju ráno

Maluju ráno

Anotace: .

maluju ráno na nebe
hledám náhradu za sebe
abych mohl pusu ti dát
nad šálkem čaje spolu se smát

maluju ráno ti do dlaní
miluju to jarní svítání
když do oken přiletí nový den
krásný jak tvůj včerejší sen

maluju ráno asi už naposled
došla mi barva, na to vem jed
v kapse mám minci poslední
a v obchodě s barvou, přestávku polední...
Autor Monsignore, 21.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 30
Poslední tipující: forget-me-not, dva, Martinecka23, Milásek, ni.va, spare, Charibeja, maena, Loudilka, Cassandra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

též bych chtěla malovat...

25.03.2008 16:06:00 | forget-me-not

taková hravá

24.03.2008 00:48:00 | ni.va

Maluješ ráno a smějí se bravy duhy
Roztančíš nebe jako žádný druhý :o)))

21.03.2008 21:30:00 | Beepat

Jj, udělj si pořádnou zásobu. Básenka moc povedená.

21.03.2008 20:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí