Ztracená modrá

Ztracená modrá

Anotace: Ja totíž pořad něco ztrácim...asi jsem nepořadna..

Mé myšlenky se zamotali
Do dlouhých telefonních drátu.
Ztratila jsem svou modrou tužku
A hořce oplakávám ztrátu.
Jak mam teď poslat kousek nebe?
Jen skleslé koukám do papíru
Chtěla jsem trochu popsat sebe
A uvést to na pravou míru.
Až přijde noc vezmu si černou
Tu mám po ruce- to je jasný
A začnu horečnatě kreslit
Než moje stolní lampa zhasne..
Autor Alisa 16, 22.03.2008
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, C.alwen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čáry-máry a je to.. černá tužka je modrá!

25.03.2008 09:31:00 | Petbab

to je .... zofalý je špatný slovo a nevystihuje skutečnost, ale... přeber si to:)

22.03.2008 01:09:00 | C.alwen

tohle je opravdu krásně napsáno.)

22.03.2008 00:45:00 | neurobeat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí