Dovnitř mi nevidí

Dovnitř mi nevidí

Anotace: ---

Láskou poraněná až do krve,
láskou zasažená až do duše.
Ráno se budíš sama
a uvnitř, darmo mluvit...
Prožít si peklo na zemi
pro ráj v jiném světě.
Vykřičet duše prázdnotu
uvrhnout sebe v zapomnění.
Jen čekat,čekat...
Když čas tak neúprosně letí!
"Proč já?" zní temnou nocí.
Ticho,prázdnota a žal.
Je nadarmo se probouzet.
Ráno oblékneš svou masku normální holky
a budeš se i smát.
Autor čičík, 22.03.2008
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, Bean, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, já třeba už dávno vím,
že jsem a chci zůstat normálný ...
blázen

11.05.2008 17:20:00 | Romana Šamanka Ladyloba

někteří vidíme i dovnitř .o)

23.03.2008 19:10:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí