voda

voda

Anotace: ...

voda v řece teče, nestojí
my jsme jak ta řeka
co kupředu jít se nebojí
jen strach nás drží na místě
když za obzor se bojí plout
být vodou je nám třeba
co trpělivě směr svůj hledá
na cestě své za zrcadlo
Autor milan nov, 22.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Cassandra, estrellita, Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí