Dnes

Dnes

Anotace: tak pocity z dnešního dne, jako počasí se mění..

žiju si ve světě, který možná ani nepatří mně,
ptát se, je zbytečné
život je tak zbytečný,
nenávidím tenhle svět, svět všednosti,
láska drží se u mně,
však tak stará a ohraná jako písnička stoletá,
jako zapomenutá písnička pro tebe,
tony v uších unikají a já zapomínám dnes,
však když začneš hrát na mé srdce opět se rozezní

miluji a to smysl nemá, nemá pro něj, a pro mě?
pro mě jako tajemství co střežit bych měla,
ano všednost dnešního dne bez lásky,
zamilovanost by mohla mě potěšit,
dnes snad se nepodaří nikomu,
ani tebe bych vidět nechtěla,
zlost ve mně nechci pochopit
Autor Meriel, 22.03.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Pišák, Bíša, verunča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí