SILNĚ NÁVYKOVÁ VŮNĚ TANEČNICE GO GO

SILNĚ NÁVYKOVÁ VŮNĚ TANEČNICE GO GO

/v civilu/
Svůdné křivky
Blonďaté vlasy až popás
Lascivní výraz v příliš krásném obličeji
kde jsou z blízka vidět hrubé jizvy po akné
Lesbická orientace
Vyznání v narychlo naučené italštině
a peníze

Mě přiměly zacpat jí ústa
hovořící nesmysly (jako výplod příliš jednoduché
mozkové konstrukce)
polibkem.

Po erotickém tanci
a přepalované večeři u ťamanů
Jsme šly kolem půl šesté ráno
spát.
Místo sexu mateřské objetí
prsaté tanečnice go go.
O dvě hodiny později
Jsem si k snídani dala
půl jejího baru
a celý rohlík se šunkou.

So…
Go-go
Go home!
Autor Andrea Vatulíková, 23.03.2008
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, cevert, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji:-)

26.03.2008 10:44:00 | Andrea Vatulíková

Má atmosféru, přímočarou a vzrušující, takovou, jak to prostě běží 1***

26.03.2008 10:42:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí