okno

okno

Anotace: ...

za oknem sny naše
sami sebe krásně žijí
okno však zdobí mříž
co nepustí nás k nim

mříž z temnoty a černých smutků
utkána je z našich skutků
rozbít mříže není lehké
máme jenom paže křehké

jiná cesta býti musí
naše mysl snad to zkusí
výhled z okna hlídat musí
temnota když zase zkusí
najít cestu k našim srdcím
Autor milan nov, 23.03.2008
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to ... možná, že poslední sloka by šla ještě rozděli na dvě ...

24.03.2008 09:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí