Duchové tančili

Duchové tančili

Anotace: /flamenco na kytaře /osmahlého snílka

Muž
s osmahlou kytarou
v osamnělém bytě.

smál se ten muž
svým mrtvým

smál se a zpíval
v neznámém jazyku
melodii světa

za mořem.

A jeho duchové
přicházeli

aby tančili

flamenco na kytaře.

Ona
přišla
(z té daleké, daleké země za mořem)

a on věděl
že není

ani jedna loď
co by ho dovezla
blíž k ní.

ani jedna loď
ani jeden tón
ani jeden vířivý pohyb
červených sukní

a tak osmahlý muž
zpíval dál
duchové
přicházeli
a tančili.
Autor Franti, 23.03.2008
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: adida, fialová, Bíša, Fish, Lota, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...postav si loď.

23.03.2008 22:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí