Čas

Čas

Anotace: inspiroval mne kamarád svou básní

Nesvrhneš vládu času ani revolucí
neuprosíš jeho hladký běh..
Můžeš jen za tichých nocí
sledovat jeho věčný spěch.
Když spěchá k ránu, aby obarvil nebe,
když pádí v závodu se sluncem.
Nakonec dostane i tebe.
Až sečteš vrásky a každý skutek
zvážíš v misce vah,
čas se jen zasměje,
člověče, jsi prach
(a v prach se obrátíš)
Autor Verena, 24.03.2008
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: a_tao, kokeš od pana krbce, Raduzk, vodnař, Bíša, NikitaNikaT., Yukki
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední verš je skoro nadbyteč, nějak to z toho vyplývá,ale jinak parááda

27.03.2008 20:20:00 | kokeš od pana krbce

svatá pravda jen ho o hodinu posunem blíže k čemu?

27.03.2008 13:41:00 | vodnař

Mno, k temu asik není co dodat ...

24.03.2008 09:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí