Jsem ničím a jsem vším

Jsem ničím a jsem vším

Anotace: ´´´´

Jsem paprskem v bouři,
tou pouhou kapkou v dešti.
Jsem malá hvězda na obloze,
mé místo je tam,nahoře.
Jsem to já, ten oblak dýmu,
ta rosa v ranním šeru.
Jsem jedna z vás, co chtít víc,
jsem pomíjivá,to nepatrné nic.
Když nejsem, co jsem?
Ten paprsek
ta kapka
ta hvězda
ten dým
jsem ničím a jsem vším.
Autor čičík, 24.03.2008
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, Belmon, Pavelpaja, Petbab, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"... Vy všichni bohové jste.. "

25.03.2008 08:39:00 | Pavelpaja

Krasne a jemne vyjadreno, je to nadherne zenske.

24.03.2008 21:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí