Útěk

Útěk

Anotace: malinko dratičtější

Světlo dalšího dne snoubí se s tmou,
snažíš se zahnat chmury, leč stejně Tě dostihnou.
Snažíš se zbaběle utéci myšlenkám svým.
Víš, není úniku, stále ten stejný stín.
Štvou Tě jak šelma raněné zvíře,
dokud se tomu nepostavíš,stále ta samá tíže.
To v mysli ten dlouhověký svár.
Dochází síly, nevíš kam dál.

Obrátit se s bradou hrdě vztyčenou,
odhalit duši, tu v boji zničenou.
Stojíš, víš že toť Tvá chvíle poslední,
již nespatříš záři slunce polední.
Cítíš, osrté tesáky do Tebe se zarývají,
sladký pocit konce v sobě ukrývají.

Nebude útěku, vysílení,
nebude beznaděje jen...
...vysvobození
Autor aura0, 25.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Romana Šamanka Ladyloba, zena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

magnetické, fakt.:)

26.12.2008 04:37:00 | PatriceB

to mě taky nejednou napadlo.

24.12.2008 02:53:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí