Lidské souznění

Lidské souznění

Anotace: Automatický text, tahle se opravdu nemá rýmovat, má jen napovědět..

Lidské souznění

Blíží se večer,
mraky se stahují,
po tobě, lásko,
se už neptají.
Rozbouřená hladina klidně se vlní,
ptáci změnili směr
a míří někam na sever.
Noční obloha tak klidná a objemná,
poseta hvězdami,
ve kterých se ztrácí lidské osudy.

Tak daleko míří pozdrav můj,
krví napsán,
srdcem polapen,
v mysli ukotven,
k tvým nohám donešen.
Ztracený sen,
promrhaný den,
zničené štěstí,
rozum zneuctěn.

Z touhy žal
a ze smíchu bol
- vše to vnímám..
- Uplynul další den,
nezapomeň,
že i ten nejhorší
může být laskavým slovem odměněn.
Neodsuď rychle,
nekřivdi,
nejdi vstříc zlobě.

Malý příběh v srdci měj
a každému kousek
- byť maličký,
s úsměvem na rtech dej.
Autor LOMI, 26.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Eviah, Romana Šamanka Ladyloba, Petite Francaise
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká..má rytmus a čte se "jedním dechem". *

28.03.2008 12:04:00 | Eviah

jj tak tohle momentalne prozivam take.. aaaach jo..

26.03.2008 13:09:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí