***nA střechu vodárny-----

***nA střechu vodárny-----

Anotace: Jestli máš holku... moJe večerní mElanCh0LiE---

Říkám ti: Na střechu vodárny
nad rybník ve Třebši,
když noc do jeho vod si lehne,
pod měsícem bílým jak jehně
je nejlepší
z holkou tam sednout za šera
a věř mi, je to nádhera.

Jak to vím? Jednou jsem tam seděl
a poslouchal, jak voda šplouchá
a smáčí utopencům roucha…
Jenom holku jsem neměl.
Místo ní rumem v pravici
hasil jsem srdce hořící
a dodnes, vzpomenu-li na to,
teskno je mně…

A sním si o tom dnu,
kdy na střechu vodárny
s holkou usednu.
Autor china white, 26.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: jusTMee, W.O.K.O., janewe, seed.misulka, Danah, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a poslouchal, jak voda šplouchá
a smáčí utopencům roucha…
Jenom holku jsem neměl.
Místo ní rumem v pravici
hasil jsem srdce hořící ...moc povedené!

25.08.2008 13:17:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí