Ahoj...

Ahoj...

Anotace: Dopis na rozloučenou...

Měl to být dopis na rozloučenou
Prostě jen tak..na ukončenou..
Asi si neuvědomil..
Že mi jen první svou větou duši zlomil…

Řekl jen…...
Ahoj….myslel že to tím skončí..
Ahoj….a bolestné slzy mé tváře smočí..
Ahoj...a můj sen skončí...
Ahoj….posílám ti pozdrav..
Ahoj….své srdce si uzdrav..
Ahoj....zapomeň…
Nejsme si souzeni..
Jsme jako voda a oheň…

Já zapomenu na tebe,
I když si pro mne jako modré nebe..
Jsi můj život…
Můj květ…
a bez tebe nefunguje můj svět..
Dál však s tebou být nesmím..
I když neskutečně teskním..
Bolí mě to neskutečně moc..
Myslím na tebe každou noc..
Naše láska však souzená nám není…
Ani naším snažením se to nezmění…
Musím odejít…
Tak ahoj..
nemysli na mě víc..
ze vzpomínek už si neponech nic…

Odkládám dopis a slzy otírám…
Sněhových vloček za oknem
ani si nevšímám…
Koukám sice ven,ale nevnímám…
Stojím tu..a jen tupě zírám..
Moje myšlenky neví kam jít..
Bez tebe už tu nemusím být..
Byl jsi můj život..
Byl jsi můj květ..
Bez tebe však nefunguje můj svět…
Mé srdce puklo...
Už nikdy víc?
Blázníš?

Nezapomenu z toho nikdy na nic….
Autor Dev_LATea_princess, 26.03.2008
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: Hantec, Jahodová kopretina, Literinka, 0-0, Gabi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-) Moc hezký, fakt.

18.11.2008 15:46:00 | Zasněný básník

Moc hezké:-)

18.07.2008 19:07:00 | Jahodová kopretina

dík...

08.04.2008 22:13:00 | Dev_LATea_princess

dokonalé

08.04.2008 19:36:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí