Imagine me and You

Imagine me and You

Anotace: :) "I'd do anything for Love (But I won't do That)"... vyznání i zklamání:D fuck this :).

Trhám si lak z mých ohavných nehtů,
koušu si kůži z mých bolavých rtů,
ztrácím se v mysli mé..
- díky myšlenkám o tobě..
té bezmezně krásné..
..promněnlivé osobě!
..snad čekám na vykoupení z té strašlivé lásky
,jež je má past!
v ruce své ledové.. dřímám teď nůžky tvé!
,a mé vlasy právě padají za vlast..
Podlaha plná mých dlouhých loken,
snad nepoznat v zrcadle bych se chtěla,
nebo jen vybít můj vztek na bezmocnost...
,a proto by láska má již přestat žít měla.
Autor Apocalypso, 27.03.2008
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já už to mám konečně zasebou. :-) Jinak fajn.

27.03.2008 03:24:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí