Kamarádky barvy

Kamarádky barvy

Anotace: Nepovažuji to za báseň...Je to jen krátká myšlenka, škoda, že nelze zařadit do sekce "Myšlenky"

Představ si, že někdo hodí na stěnu barvy,
je to jen bílá a černá,
ony se rozprsknou,
na stěně není bílá vidět,
jen černá pouze,
ty se do ní zadíváš
a přemýšlíš....
"Proč je černá negativní?"
Ptáš se na to lidí
a oni řeknou,
že takové pocity vyvolá,
negativní pocity
a ty stále přemýšlíš
a nakonec vezmeš do ruky
žlutou barvu,
hodíš jí na stěnu
a řekneš si,

"Proč bych nemohl mít žlutou s černou,
vždyt přece žlutá chytí černou za ruku
a půjdou spolu rájem,
negativní s pozitivní,
začnou se mít rádi
a vzájemně si pomohou
a černá už nebude sama,
nebude mít strach,
jak měla předtím,
když ji všichni házeli k smutným."

A černá bude šťastná,
ale bude stále černá,
ale bude si říkat,
mám přítele a ten,
ten milý přítel,
neopustí mě.
Autor come-past, 27.03.2008
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé myšlení, je fakt, že černá se většinou považuje za smutek, či negativní barvu, já mám třebas ale černou velmi ráda a pokud se nepřihodí nějaké neštěstí, určitě ju neberu za barvu smutku ...

28.03.2008 08:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí