Jenom tak čmářu...

Jenom tak čmářu...

Anotace: ...

Jenom tak čmářu...

Tužka si volně
na papír kreslí..
Ze slov a vět..
To co si myslí
můj vnitřní tep..

Kam míří
náš divoký svět..
Kam teče voda
všech bublajících řek..
Kam vedou kroky
nekonečných cest..

Odkud a kam
slunce svítí..
A proč se v očích mých
teď slzy třpytí..

Proč duše má
je vysvlečená
a neví, kam
schovat má se celá..

Před ranou,
životem danou..
Co nechala ji
odporně nahou..

V srdečních rozvalinách..
V puklinách jistoty a smíchu..
Sídlí teď noční můra,
smutku a vzlyku..
.
.
Mávnutím proutku vyhnat tu černotu..
Dupnutím odehnat osudnou nahotu..
Nestát jak žebrák, bosí u plotu..
Najít zas štěstí a sílu k životu..

O tom teď čmářu..
Zaháním duševní nahotu..
Autor labuť, 27.03.2008
Přečteno 324x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Čarokrásná dívka od vedle, 0-0, bělásek, zena, Lorraine, kavec, NikitaNikaT., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásnááá...*:)

20.12.2009 13:06:00 | PIPSQUEAK

....Já si myslím , úplně stejnou věc jak Nikita ...i když říkám , že už to dokonalé dílko je a nemusí se už
vylepšovat ...každé vylepšení , by čas v té básni dost rozmělnilo a nebylo by už to ono ...bolavá duše a ještě
úplně nahá , taumí psát takové básně , co rozum nikdy neumí napsat ...Jirka

28.03.2008 11:32:00 | kavec

Věřím, že to bude unikátní dílko. Básenka podařená, myšlenková ...

28.03.2008 06:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí