RIO

RIO

Anotace: O cestě do Ria de Janeira a cestě k Vám... :)

Pod raní mlhou stíny se klátí
s jistotou příkoří a trnem v oku
do země vzdálené vozem se chystají
vyráží s úmyslem vyvolat válku

Na pokraj hranice lidské zloby
dohnáni světem kolem nás
na cestě ve jménu nenávisti
Zlatý kompas

Poslední etapa je hladina vody
atlantik divokou vůni má
na nebi šedá barva hrozí
bouře nám plavbu ohlídá

U břehu cíle přistáli jsme
podoba lodi ztrápená
a srdce odbíjí nedočkavost
Rio své brány otvírá

Přijeli jsme zničit Krista
dohnáni světem kolem nás
ublížit lidem ovčích vzorů
Zlatý kompas

Pod prachem leží trosky modly
za křivdu pro úctu svobody
setři si z čela kapky znoje
na řadě je TV NOE

Jedeme k Vám zbořit Krista
i na Vás došel čas
za rytmu bubnů Brujeria
a vzteku v nás
Autor Orlok, 29.03.2008
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí