HR0T, co mě bodá%///

HR0T, co mě bodá%///

Anotace: Věnováno těm, kterým jsem ublížil a jež mi mé skutky neodpustí. Ať na mě zapomenou. A štěstí ať se na ně usmívá na každém rohu.....

Míjí-li mne některá z nich,
směju-li se, přejde mě smích
a všechna dobrá nálada
jak slunce zapadá…

Některá z těch dívek,
jimž, coby opilý,
jsem neváhal dát polibek,
aniž by se mi líbily…

A vím, že je to chyba,
s city jiných hra hrozná,
s někým se večer líbat
a ráno nechtít ho znát.

A vím, ublížím-li jinému,
ublížím především sám sobě.
Omlouvám se, ač to nestačí,
slečny mých harémů,
a ponesu si „srdce vraha,
v němž pláče jeho oběť…“

Omlouvám se, ač to nestačí…
Přestanu o vás psát radši
a o tom, jak jsem sprostý…
Proč pouze nejste špatným snem?
Proč jste z masa a kostí?
Autor china white, 29.03.2008
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: Vision of me, fuu, seed.misulka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, verunča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, to znám...

29.03.2008 19:31:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí