Dokonalá aprílová nálada

Dokonalá aprílová nálada

Anotace: Sice ještě není aprílový měsíc, ale myslím, že to nebrání tomu, mít takovou náladu...

Jako nedopitý hrníček od čaje

/nebo od kávy - jelikož hořká je/

cítím se.
A tak nudím se
nad hořkým dnem.

/tedy životem/

Sladkým úkazem
bývá...

/a má duše zívá/

Když úsměv se vynoří
a smutek... uhoří...

Chápeš?
Nechápu.
Já taky ne.

Aha ...
Dokonalá aprílová nálada
Autor incognita, 29.03.2008
Přečteno 647x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí