Vrana

Vrana

Anotace: ...

Letiaca vrana vyberá z výšky
obete svojho besnenia
množí sa v raji
zanechá zvyšky

Sadla ti pod srdce
veľký kryt
hreje ju ako nás
špinu ona nechce

Žiješ s ňou a nevieš o tom
smiech práca mozole
si pre mňa šedou samozrejmosťou
tak ako prebúdzanie každé ráno

Človek si povie
to sa ma netýka
nevidí krásu
v stretnutí človeka

Nevnímal som
prepáč
zavreté oči
otvoril som keď je prázdny dom

Odišiel si-nie nastálo
zatiaľ
tvoj smiech prekričaný reklamou z telky
prestal

Odišiel si ako otec
vrátil sa ako poklad
prečo je také ťažké
niekoho objať

Povedať Mám ťa rád
chcem byť pri tebe
mať ťa po boku
prečo to nie som schopný dať

Čo ak odídeš nastálo
budem sa zožierať
tým nepovedaným slovom,
čo vo mne zostalo.

Máš v ruke ružu
vädne
dajú ti do rúk papierovú
tŕne pôvodné

Niekde tam hore
Niekto pestuje záhon
polievaný modlitbami
ver v jeho zákon

Vyrastie kvet
žltý a voňavý
ak budeš bojovať
ak zvíťazí CHCIEŤ

Ži
Prosím
Autor Tomy_ymoT, 29.03.2008
Přečteno 322x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí