Hudba

Hudba

Anotace: Vzniklo při poslouchání rádia Sky piano

Rozhoď svoje vlasy
jako prsty po klavíru,
tóny, které křiví víru,
tóny, které mámí.

Rozhoď svoje vlasy
a zahraj mi na city
a ať je to fortissimo,
dokavaď jsme sami.

Neznám hudbu, neznám míru
jak pohladit tvoje tělo,
jak udeřit do klavíru,
jak naladit violoncello,

jak se smyčec správně drží,
jak se píšou, notabene,
noty. Ať si zpěvník shoří!
Takty už jsou ukončené.

Ať si Bach skládá operety,
ať hrají famfáry na trumpety,
ať si. Vždyť oni netuší,
že ty jsi ta hudba pro duši!
Autor Calypsó, 29.03.2008
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi zajímavé.

29.03.2008 20:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí