Jednou ráno

Jednou ráno

Anotace: ...možná víckrát

Svítá
A sen se mění v den
Silný kafe
A okoralej chleba

Skleničky
Co zůstaly na stole po včerejším flámu
A kluk
Kterýho jsi ještě včera neznala

Sedíš u stolu
Piješ hnusný kafe
A vlastně ještě trochu spíš

Opuchlý oči
Studenej hadr na hlavu
Bolavý všechno

Předem to vzdáváš

Pozdravíš kluka
Nechápe taky
Uvědomíš si
Byl vlastně fajn

Dopiješ kafe
Vyhodíš skleničky
Oblečeš se
A jdeš zase spát
Autor Aziel, 30.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady L, Bíša, pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí