Jaro, doba depresí.

Jaro, doba depresí.

Anotace: Ani to nečtěte, je to sračka jako všechno co moje chorá mysl vyprodukuje. SEM KRETÉN!!!! ALE NE TAK VELKEJ JAKO VY OSTATNÍ!

Jaro, doba depresí.
Svýknem se na ulici,
Jen pro recesi.
Upečem se na slunci.
Škrnem sirkou, pro lesy,
Jak šílený vejlupci.
Podupeme kytičky,
Rozmlátíme okna naší babičky,
A půjdem radovat se z jara,
Kéž bohyně pekel by to období sprala.
Autor Johny Styx, 30.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí