Víte všichni co mi můžete!

Víte všichni co mi můžete!

Anotace: Však to víte, ne že ne! Vy to víte, jen to neděláte! Samozřejmě že mluvim o komentářích vy tupci! Pazoury by vám neupadli kdyby ste mi tam nějakej nechali!

Sedim na větvi,
tahám si fusekli.
Psa sme upekli,
z lochu utekli.
K večeři vejce,
k obědu nic.
Z nebe nám spadl malý princ.
A co to udělal, to bych nepobral.
Prej růži hledá, no to kecá teda!
A beránka chce, nasrat hochu,
sem byl v lochu mám ho k snídani.
Doktor Hanibal
mě pozval na oběd.
Máme mozek, to si dám.
Prej ho pitval z bezďáka on sám.
Víte co mi můžete!
Pokropim vás dé dé té!!!

Chytil sem amorka,
vytrhal sem mu křidýlka,
zlomil luk a šípy narval
do zadečku.
Do krku mu nalil čistej líh,
a sirkou u něj škrtnul.
Hořel pěkně.
Autor Johny Styx, 30.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Uriziler, Zayo, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hnusné a ty to víš.

01.04.2008 18:33:00 | meruňka

luxusní, tvé verse...supr

31.03.2008 10:48:00 | Zayo

Poslední odstavec parádní:) A nevztekej se, nemmá to smysl...

31.03.2008 05:50:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí