Múzo má

Múzo má

Anotace: kde tě mám

O štěstí o lásce ody chci pět,
prosím tě múzo má,vrať se mi zpět.

O krásné přírodě,až dech se tají
o zvěři o lidech co básně psát znají
o jídle,vždyť člověk je v pohodě,
když dobře se nají.

Kde se mi touláš múzo má,
vrať se mi zpátky,adresu znáš,
vrať se mi zpátky,tady mě máš.
Autor takova, 15.07.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí