Prach, popel a zlatý kalich

Prach, popel a zlatý kalich

Anotace: na toto jsem hrdý... což je zázrak nad zázraky... ale jak se říká, samochvála smrdí (A to sem se koupal). Posuďte sami.

Na popel a prach,
dnes připíjím.
Z číše zlaté
obsah šarlatový piji.
Až do dna.

Na popel spálen
je svět který znám.
V duši prach,
z toho že jsem sám.
Kalich na počest pozvedám.

Na prach sežehnut,
jen zevnitř naneštěstí,
a duši v popelu,
hledám marně jako prve,
v rukou pohár plný teplé krve.

Vstanu z popela
a v prach se znova obrátím.
Nad hlavou mi krouží stín,
v ústech pachuť... že by blín?
Proto na zdraví všem připíjím!
Autor Johny Styx, 01.04.2008
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Kaveh Imalovič Scapovsky, estrellita, meruňka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to povedené a zvláštví,komorní nádech.

01.04.2008 21:14:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí