Vnitřní dítě

Vnitřní dítě

Anotace: "K"

Stín, opřel se v dlaň mou,
stín tvořen dobou minulou.
Protnul mé žíly, moji krev,
vzpomínky derou se, a zuby drtí ret.

Dlaň poloviční, než ta moje je,
lehce za tu mou, snadno ukryje.
A oči vpíjí se v obláček mlhy,
obláček, patřící dávnému dítěti.

Však já vím kdo jsi, já tě poznávám,
zapomenout chtěla jsem - ano příznávám.
Holčičko malá, přeplná slovem kéž,
nedoufala bych, že jednou vzpomeneš ..

a vrátíš se ..

Má malá holčičko, mé milé dětské já,
těžko se výmluva, těžko se vybírá.
Nemám hajení pro prázdnost, naší,
snad tato slova, prozatím stačí..

Neklaď mi otázky, stejně neodpovím,
odpověď znáš, to tys mým vědomím.
Tak zanech trápení co perly rozsype,
snad bude líp a den noci upije ..

A něco nového začne ..

Má malá holčičko, co oči moje máš,
to ty v našem nitru, mlčky se schováváš.
A já mám štítem být, co je to za zradu?
Snad příkladem být, lidského odpadu?

Co na dně nepovšimnut leží ..
Autor Analisieren, 03.04.2008
Přečteno 223x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, cevert, Psavec, excited, Taog, Traci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mysl treba zapomene ale srdce ne! Basen jsi napsala velmi krasne a citlive.

09.04.2008 03:13:00 | carodejka

Máš ji v očích, holčičku, a já po kapsách svých kus klacka nosím :-))), moc pěkná 1***

04.04.2008 10:22:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí