Svědomí v bezvědomí

Svědomí v bezvědomí

Anotace: jen Tobě...

Sbírka: Kubíček

Odporný světe,
sněť po tváři ti kvete
jak heřmánek z pavučin,
lež která poručí
do jiných náručí
svou duši vplést,
zázraky smést.
Pod tlakem marnivosti
lámeš mi kosti,
pod tíhou taje
náš led teď taje,
s pachutí sunaru
táhneš mě do baru…
do baru v bezvědomí…
A co svědomí?
A co svědomí?
Autor Moonlight7, 03.04.2008
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Chašmodský, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí