Bez ní...

Bez ní...

Anotace: O člověku, jež měl své noty, ale sám je nedokázal hrát...

Jako pohled do prázdnoty,
Jako pohled bez citu,
Slepě píšu mrtvé noty,
Slepě po tmě sedím tu.

Bez královny není krále,
Bez krále je v zemi žal.
Člověk neví co je správné,
Člověk neví, co je dál.

Toho jsem se vždycky bál,
Toho jsem se zřekl…
Žalem bych to neustál,
Žalu bych se lekl….

A ted potmě sedím tu
A ted potmě hledám sebe…
Až tu jednou nebudu,
Až já zmizím, najdu tebe.

Já jsem ten král,
Já jsem ten kdo tady strádá.
Že jsi to ty, tak já se bál,
Že nebudeš mě míti ráda.

Do not vkládám život svůj,
Do not vkládám svoje srdce.
Budem spolu, moje, tvůj,
Budem spolu, čím dál více.

Ty jsi ta královna,
Ty jsi můj žal.
Ty jsi ta žena má,
Pro níž jsem psal.
Autor Jimsik, 07.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí