SLOVO BOŽÍ

SLOVO BOŽÍ

Tolikrát se rozcházíte
že nakonec ten opravdový
jen tak přehlédneš…
jak jehlu v kupce sena –

Jí v
a k posteli u/přibodána
(nenávidím paralyzující rána!)
. . .
I řekl mi Bůh dnes ráno:
"Vstaň a choď, jsi uzdravena!"

Zapomeň na to,
co dělá tvoje žena! -
Autor Andrea Vatulíková, 08.04.2008
Přečteno 226x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, TERezicKA, jedam, Lukáš Rymeš, Danah, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí