Démant noci

Démant noci

Anotace: komentáře vítané..díky :-)

Mé srdce kdysi mělo křídla,
létalo si kolem
a na svět si potichounku házelo pavučinky smíchu.

Má mysl kdysi byla démant,
blyštil se jasem
a do okolních tváří vháněla slzy perletí a dojmy.

Mé tělo kdysi byl jako zvon,
přišla ale bouře
a v jediném okamžiku jej přetnula do nekonečna ve dví, už neduní.

Má duše si plavala s peříčky napříč oceány snů,
až jediný rybář podíval se na ni
a v tom kratičkém čase se všechno spojilo dohromady a vytrhlo mě z nekonečné tmy.
Vyšlo slunce a já se probudila.
Autor Flow Calipso, 08.04.2008
Přečteno 246x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Lachailla, WhiteSkull, Wyrda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle báseň mě nadchla pro její obsah :)

10.04.2008 12:44:00 | Wyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí