Některé

Některé

Anotace: ...

Některé myšlenky jsou příliš jasné
na to, aby mohly být pravdivé
vše jasné protiví se povaze světa - přirozeně
...
Některé dny jsou příliš krásné
na to, aby v nich člověk mohl být štastný
čisté nebe, ticho hvězd, síla stromů
vše vmete Ti do tváře tvou malost - přirozeně
...
Někteří lidé jsou příliš dobří
na to, aby přirozenost ostatních
neobrátila jejich ctnosti v úděl bolesti - přirozeně
...
Některé ženy jsou příliš krásné
na to, aby se stali tvými - pak cit ke tvým mučitelm
- a to je naprosto přirozené
Autor GM, 09.04.2008
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: WhiteSkull, excited, Ctěný pán, drsnosrstej kokršpaněl, Severka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné.. pravdivé.. až to mrazí..

25.04.2008 10:32:00 | excited

dokonale napsáno, dokonale souhlasím... jak trefný ve všech směrech!

10.04.2008 21:08:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Hezká myšlenka, fakt :-)

09.04.2008 18:50:00 | jednazesta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí