Tlukot srdce

Tlukot srdce

Anotace: Ne, tlukot srdce neznačí takt básně.

Ne, tlukot srdce není žádný silný zvuk
Ne, tlukot srdce nepřekryje žádný hluk
Ne, tlukot srdce nezní jako hodiny
Ne, tlukot srdce není tlukot jediný.

Ne, tlukot srdce není symfonie
Ne tlukot srdce, co Ti v hrudi bije.
Ne, tlukot srdce nezní nesouhlasně
Ne, tlukot srdce neznačí takt básně.

Ten tlukot srdce mi jen srdce svírá,
tvůj tlukot srdce, který odumírá.
Autor Calypsó, 09.04.2008
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tlukot srdce ač tichý zvuk je velmi silná věc...

18.05.2008 13:14:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí