Tři

Tři

Anotace: Život je hra. ..tak začni podvádět, stejnak prohraješ.

Co jsou dva roky
pro někoho, kdo nevnímá čas
co jsou dva kroky
pro někoho, kdo si málem zlomil vaz
co jsou dva lidé
když rozejdou se brzy
a na co láska je zas
když zbydou pak jen slzy
Co jsou dva měsíce
když šťastný je jen jeden
proč se těšit z prosince
když po něm je zas leden.
Na co radost ze dvou,
když se najde někdo třetí
proč přemýšlet bednou
když každej to dělá řití
proč tolik otázek
a odpověď žádná
copak věrnost je obrázek
a já prostě vadná ?
Proč věřit lidem
když oni sami nevěří
že s ledovým klidem
po tobě vejde druhý do dveří
Proč bych měla rýmy dbát,
když to můžu říct rovnou ?
Protože upřímných se musíš bát
ti nůž do zad nebodnou
Proč tady píšu,
když umím mluvit dost
proč smetanu neslížu
a nedělám sobě pro radost
proč jsem taková mrcha
a stejně mám svědomí
proč pravda tak pomalu prchá
a vina není při vědomí,
Proč slyším radost
cítím smutek
přidělám ti starost
a skutek utek.
Co bych měla neříkám,
ale já před tím teď stejně utíkám...

Co z toho, že zíte bude líp, když pokaždé, když se vzbudím je "dnes"..
Autor Mania, 09.04.2008
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí