pády...

pády...

Anotace: ...

Laciná pouliční děvka
s havraními vlasy,
co prodává se za bolest...
stojím na ulici
a nevím, kudy asi
jít...

Svatozář nad hlavou
už zmizela mi
a nebo zhasla,
když přišel první
a snad jen pro kousek
-lidského tepla,
zůstala jsem

A křídla ustřihli mi
a prodali do bazaru
-prý nemám právo létat
vždyť měla jsem jen nevinný sny
o lásce...

Do ruky strčili mi láhev
-žalostně skleněný oči-
alkoholový opar nad hlavou
*sny se rozplynuly*

asi jsem od života čekala víc
Autor Sukuba, 10.04.2008
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: F.i.L, Someday, qpal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky... a smutny...

14.04.2008 10:05:00 | Someday

myslim, ze kazdej cekame neco vic... nebo aspon ve vetsine pripadu tomu tak je

10.04.2008 21:56:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí